VOLT 2019 teljes nemzetközi Line-Up

  1. Sopron-Magyarország 2019-ben június 26-29 között várja a fesztiválozókat – VOLT. Zenei legendákkal és aktuális kedvencekkel, köztük a Black Eyed Peas, Papa Roach, Cypress Hill, Martin Solveig és Jan Blomqvist.

photo: [ Sandor Csudai ] . www.facebook.com/csudaisandor

Pénteken például a hip-hop egyik legendás zenekara a Black Eyed Peas foglalja el a VOLT színpadát, hogy új albumát a nagy kedvencekkel együtt  élőben bemutassa, népszerűsítse. A VOLT nyitó napja valódi Rock őrület lesz, ahol fellép a Cypress Hill, a Papa Roach és az Amaranthe, valamint a már bejelentett Slipknot. Csütörtökön Ugly Kid Joe szórakoztatja a fesztiválozókat kemény rock, funk, rap és thrash zene kombinációjával.


Pénteken is telt ház várható Sopronban, hiszen az elektro-popzene egyik  kedvence Jan Blomqvist teljes zenekarával érkezik. A fesztiválon két osztrák duó is bemutatkozik a Kruder & Dorfmeister, valamint a Kollektiv Turmstrasse. A Drum & bass szerelmesei örülhetnek, mivel a Bladerunnaz csapata (aki a kezdetektől fogva fontos része volt a VOLT-nak;)) ott ünnepli a 20. születésnapját. DJ Friction és The Prototypes is csatlakozik az ünnepséghez, a Habstrakt pedig tovább emeli majd az este színvonalát. Két kedvenc a Nouvelle Vague és a DelaDap is visszatér a VOLT fesztiválra.

Volt 2019 fellépők új nevek

Nemzetközi előadók teljes listája:

Slipknot
Black Eyed Peas
Slash
Parov Stelar
Papa Roach
Cypress Hill
LP
Robin Schulz
Martin Solveig
Lost Frequencies
Jan Blomqvist
Kruder & Dorfmeister
Kollektiv Turmstrasse
Nouvelle Vague
Deladap
Ugly Kid Joe
Amaranthe
Next Level pres: Habstrakt
Bladerunnaz 20: Friction + The Protpesoty

…és természetesen senki ne feledkezzen meg a rengeteg kedvenc hazai fellépőről sem!