Soproni advent programok 2018

A Soproni Advent rendezvénysorozat 2018. december 1.- december 23. között lesz, amelynek Sopron Fő tere és a Várkerület ad otthont. Az idei évben is hamisítatlan karácsonyi hangulattal, fenyő- és fahéjillattal, étel- és italfinomságokkal, kézműves termékekkel várjuk a kedves soproniakat és Sopronba látogató vendégeinket a város Fő terére ill. a Várkerületre.

 

 

Részletes program:

Rendezvényünkön a téren felállított óriás fenyőfa, a hívogató betlehem és a mindenki számára figyelemdelkeltő adventi kalendárium sokszínűsége mellett megtalálja a legkiválóbb hazai kézműves remekeket, kiváló ajándékokat vásárolhat a kirakodóvásárban és meleg finomságokkal kényeztetheti magát a kedves látogató. Teakülönlegességek, forralt bor, puncs és természetesen a gyerekpuncs mellett, kicsik és nagyobbak is örömüket lelhetik a színpadi programokban, ahol Sopron szinte valamennyi iskolája és óvodája is bemutatja műsorát. A legkisebbek és a kicsit nagyobbak után Sopron ismert és kevésbé ismert, de feltörekvő tehetségei csillogtatják meg tudásuk legjavát.

Programjaink során nem feledkezünk meg az ünnepvárás meghittségéről sem, minden vasárnap közösen gyújtjuk meg hatalmas adventi koszorúnk egy-egy újabb gyertyáját.

Hétvégi sztárfellépők:

2018. december 01. szombat 20.00 óra – Koós János és Dékány Sarolta
2018. december 08. szombat 20.00 óra – Pély Barna / Varázslat a fenyőfa alatt
2018. december 15. szombat 19.30 óra – Vastag Csaba
2018. december 21. péntek 20.00 óra – Kozma Orsi akusztik

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Az infót a programturizmus oldalon találtuk!