Omega Tűzvihar élménybeszámoló

2019. március 23-án a soproni Novomatic Arénában, – országos koncertsorozatuk részeként – fergeteges fellépésük felejthetetlen élmény volt a kb. 2500-3000 fős közönségnek.

Az OMEGA 1962. óta, 57 éve már a magyar rocktörténelem meghatározó zenekara. Tagjainak személyiségét és tehetségét felülmúlhatatlanul tükrözi kiemelkedő tudásuk, profizmusuk.


A náluk megszokott, igényes és látványos technikával fűszerezett hangzásokkal együtt lélegzett a soproni rajongók öröme. A ritmus és a hangulat egyre fokozódó szintjében felidéződtek az emlékek,
élmények, ami az ő dallamaik nyomán születtek. Jó volt látni, hogy az idősebb korosztály elhozta a fiatalokat, hogy átélhessék ők is azt az élvezetes hatást, amit a folytonosan megújulni tudó, korukat meghazudtoló művészek alkottak. Általuk az egész Aréna lüktetett, és énekelt, hullámzott, ujjongott.

Nagyszerű dolog, hogy még mindig tudnak újat hozni, bizonyítva, hogy a csúcs felett még feljebb, a csillagokig lehet emelni életművüket. Végül háromszor is visszahívott ráadásokban a
leggyönyörűbb, és szívbe markoló, örök dallamaikkal búcsúztak a hálás közönségtől. 

Köszönjük Omega! Jó volt újra veletek!