Megújult környezetben a SC.Sopron utánpótlása

Vasárnap ünnepélyes megnyitóval és gálamérkőzéssel avatták fel a Lővér körúton az utánpótlás felújított sportpályáját…

 

soproniak 3

A több mint 36 milliós beruházás költségét az SC. Sopron önerejéből illetve a TAO támogatások igénybevételével teremtette elő. A felújítás során szinte újjávarázsolták a lelátókat, új cserepadokat kapott a létesítmény, de automata öntözőrendszer, elektromos eredményjelző és egy többfunkciós pályagondozó traktor is beszerzésre került.

A megnyitón Dr. Fodor Tamás Sopron polgármestere, Csiszár Ákos az SC. SOPRON elnöke és Skála János a GYSEV Zrt. vezérigazgató-helyettese is köszöntötte a kilátogatókat. Szavaikból kiderült, hogy ez a beruházás egy fontos állomása annak a koncepciónak, hogy a gyerekek modern és minőségileg sokkal jobb feltételek között készülhessenek a mérkőzéseikre. A köszöntőket követően a gyerekekkel közösen került sor a szalagátvágásra, ahol minden gyermek örömmel tett el egy darabot a pályaavató szalagból.

soproniak 6
A gálamérkőzést az SC. Sopron edzőinek csapata vívta a Détári és barátai elnevezésű alakulat ellen. A volt világválogatott labdarúgó csapatában több egykori NB I.-es labdarúgó lépett a gyepre, többek közt Mátyus János, Bárányos Zsolt vagy éppen Duró József. A mérkőzést végül 6-4 arányban Döme csapata nyerte, akit a mérkőzés végén megrohamoztak a gyerekek, hiszen örömmel állt a rendelkezésükre, hogy egy-egy aláírással emlékezetessé tegye a napjukat.

soproniak 5  soproniak 2

soproniak 7 soproniak 1

fotó és szöveg L72