Felhasználási feltételek

Ön automatikusan elfogadja a következő felhasználási feltételek amennyiben a soproniak.hu-t és a soproniak.hu aloldalait böngészi:

A honlap célja a Sopronban és környékükön élőknek közérdekű és helyi információk közlése, programajánlók rendezvényekről, ajánlók helyekről, eseményekről. Az oldalon lévő tartalmakat a felhasználó saját felhasználásra megjelenítheti, letöltheti vagy kinyomtathatja. A felhasználó tartalmi észrevétellel élhet elektronikus úton, e-mailben. A felhasználót vagy egyéb jogokat sértő tartalommal kapcsolatban az oldal üzemeltetője bejelentés után, elbírálja azt és törli az oldalról. Ehhez elektronikus úton történő bejelentés szükséges.

Az oldal üzemeltető azonban kiköti:

Az oldalon lévő tartalmakért és annak megbízhatóságáért és a honlapról más honlapokra mutató linkek és hirdetések tartalmáért felelősséget nem vállal. Amennyiben bármilyen észrevétele lenne ezekkel kapcsolatosan jelezze elektronikus levélben az oldal fő e-mail címére.
Ha az oldalon közölt tartalmak más honlap szerzői jogi védelmébe ütközne úgy a bejelentés után azonnal töröljük azt, azonban nem áll módunkban sem jogi sem más úton felelősséget vállalni érte. A tartalmak esetleges átvételekor igyekszünk méltóan eljárni illetve forrásunkat megjelölni.