És hogy mi “Az olasz pizza titka?” Utánanéztünk…

Most, hogy a vendéglátóegységekben nem tudunk beülni egy fincsi vacsorára, mi is belefutottunk az újjonan nyílt soproni Pizza alla Barba posztjaiba a közösségi oldalakon. Már a képektől összefutott a nyál a szánkban, így nem is volt kérdés, hogy most fogjuk magunkat és kipróbáljuk!

És hogy milyen volt? Mi a véleményünk… ezért is jött létre ez a poszt! Az internet telis tele van negatív és lélek romboló hosszú bejegyzésekkel, komment háborúkkal és cikkekkel, itt az ide egy kis pozitív energiának, egy reménysugárnak…!

  

Ami biztosan lejött elsőre is, hogy “az olasz pizza titka” szlogen mögött kell, hogy legyen tartalom is. A kínálat és szokásos kicsi “utánapörgetés” után ki is deült, hogy olasz alapanyagokkal dolgoznak ami elég bizalomgerjesztő továbbra is.

Át is néztük a kínálatot, köztük olyan feltéteket találva, mint a bivaly mozzarella, mortadella, szarvasgomba krém, méz, füge vagy épp a dió is szerepelt köztük… Na de elsőre nem is akartunk túl extra “kitudjamilyenlesz?” pizzát, ezért a választásunk a “Pizza Ungherese” és a “Pizza Prosciutto con Rucola e Parmigiano” -ra esett, hát meg is rendeltük… ONLINE! ;)  (na jó két Tiramisu-t is betettünk azért a kosárba, biztos ami biztos.)

Nem is kellett sokat várnunk – péntek estéhezé és más pizza kiszállításhoz képest – meg is jöttek az ínycsiklandozó kerek olasz titkok ;)

 

Kellően szaftos, vékony tészta, aminek az íze igazi olasz ízvilágot idéz, a szélei nem túlzóan vastagok, pont ideális, hogy ne hagyd a tányér szélén őket ;)

   

A feltétek különlegesek, ízesek, finomak és frissek(!!!). A paradicsomszósz mennyisége is tökéletes, nem is kell elrontani ketchuppal(pedig bekészítettük)!

A pizzákat ugyebár még megfejeltük két szintén tökéletes ízvilágú tiramisuval, aminek az állaga, az íze és a tálalása is ugyanolyan tökéletes volt, ahogy azt a honlapon láthattuk.

Egy szó mint száz, mi szívből ajánljuk, hogy aztán téged is jó kedvre deríthessen (nem csak) borongós napokon egy finom olasz pizza.

És ami még hátra van, hogy egy finom fitness ebédet is rendeljünk majd tőlük, hisz nem csak pizzát, de salátákat is készítenek és kiszállítanak:

 

Itt tudsz közvetlenül rendelni tőlük: https://pizzabarba.hu/

Vagy épp netpincéren: https://www.netpincer.hu/restaurant/i7ye/pizza-alla-barba

Követheted őket facebook-on is: https://www.facebook.com/pizzaallabarba

Na meg instagramon is: https://www.instagram.com/pizzaallabarba/

 

képek és szöveg: soproniak.hu (a kezdőkép, az első kettő, illetve utolsó kettő a Pizza alla Barba belegyezésével került közzétéve, ezek a saját fotóik, amiket tényleg saját ételeikről készítettek © )